Cornelis Vrolijk

Met een duurzaamheids­strategie nieuwe koers ingezet

Samen met Cornelis Vrolijk, het gerenommeerde familiebedrijf voor visserij, hebben we een nieuwe duurzaamheids­strategie en rapportageplatform gecreëerd. Daarmee brengt Cornelis Vrolijk diepten van duurzaamheid en kwaliteit naar de oppervlakte. Future proof en CSRD compliant.

Strategiepartner

Inclusieve en mensgerichte benadering

CF Report is aan boord gestapt bij Cornelis Vrolijk en heeft de leiding genomen in het herijken van de duurzaamheids­strategie, inclusief een dubbele materialiteitsanalyse (DMA) en activatie van strategie in gedefinieerde acties en measures. Voor dit laatste hebben wij de OGSM-methode gebruikt. Samen hebben we het doel van visserij scherper benoemd en vanaf nu positioneert Cornelis Vrolijk zich als ‘vissers van morgen’ met de purpose-boodschap: “Everything we do must contribute to vital seas and healthy lives”. Het bedrijf werkt samen met stakeholders aan de verduurzaming van visserij en garnalenkweek en speelt zijn rol in de wereldwijde vraag naar gezonde en betaalbare voeding.

Touchpoints

Annual Report 2022

.
Resultaat

Vital seas and healthy lives

Het duurzaamheids­verslag van het familiebedrijf is getransformeerd tot een volwaardige, inzichtelijke en CSRD-ready publicatie. Op basis van de dubbele materialiteits­analyse (DMA) en uitgebreide stakeholder­interviews is er een compleet beeld gerealiseerd van de natuurlijke, sociale en goverance impacts. Een primeur voor een familiebedrijf in een van nature gesloten bedrijfstak als de visserij. Het resultaat van de DMA hebben we gevisualiseerd in een spectaculaire materialiteits­matrix. Samen met een overtuigend strategiemodel en waardecreatie, de bouwstenen van een consistent verbonden verslag. Met boeiende verhalen, actuele foto’s en inspirerende cases hebben we de bedrijfsprestaties van 2021 en 2022 én hun toekomst­ambities op een veelzijdige manier gepresenteerd.

Resultaat

Vital seas and healthy lives

Het duurzaamheidsverslag van het familiebedrijf is getransformeerd tot een volwaardige, inzichtelijke en CSRD-ready publicatie. Op basis van de dubbele materialiteitsanalyse (DMA) en uitgebreide stakeholderinterviews is er een compleet beeld gerealiseerd van de natuurlijke, sociale en goverance impacts. Een primeur voor een familiebedrijf in een van nature gesloten bedrijfstak als de visserij. Het resultaat van de DMA hebben we gevisualiseerd in een spectaculaire materialiteitsmatrix. Samen met een overtuigend strategiemodel en waardecreatie, de bouwstenen van een consistent verbonden verslag. Met boeiende verhalen, actuele foto’s en inspirerende cases hebben we de bedrijfsprestaties van 2021 en 2022 én hun toekomstambities op een veelzijdige manier gepresenteerd.  

Cases

This is a staging environment