Flip. Your. Iceberg.

We flip your CSRD process into a reporting opportunity. Visual. Digital. Compliant. Let’s report on value created.

Voor organisaties die onder CSRD vallen, wacht er nogal wat huiswerk. Hierbij helpen wij graag! Samen maken we van die uitdaging een kans.

We maken de impacts in de keten inzichtelijk, we voeren de dubbele materialiteitsanalyse uit en we brengen de impact voor stakeholders in kaart. Waardecreatie staat hierbij centraal en dit bereiken we door het communiceren van vergelijkbare, toekomstgerichte en gebalanceerde informatie. Wij weten hoe we de reportingregelgeving kunnen integreren in heldere en visueel aansprekende rapportages, waarmee u zowel de sociale verantwoording als het verhaal en de toekomstvisie van het bedrijf sterk uitdraagt. Zo maakt u van het verplichte nummer een krachtig document dat de waarde van het bedrijf helder weergeeft.

 

Deep dive voor visserij Cornelis Vrolijk

CSRD van a tot z: met een adviestraject op maat begeleidden wij het wereldwijd opererende familiebedrijf Cornelis Vrolijk op de eigen duurzaamheidsreis, waardoor de volledige organisatie CSRD-klaar is voor de toekomst.

Pieter Koenders – Managing Director

“Een prachtig voorbeeld van hoe wij de klant hebben geholpen de koers uit te zetten naar een transparanter, communicatiever en effectiever reporting framework.”

This is a staging environment