Why paper for Homo digitalis?

Digital first takes reporting to the next level.

Door automatisering en veranderende wet- en regelgeving raken systemen steeds meer verweven.

Daarnaast is er een groeiende behoefte om altijd en overal over de meest actuele data te beschikken. En omdat reporting al geruime tijd niet meer alleen voor de investeerders is, maar voor alle stakeholders van een organisatie is het nu, meer dan ooit, belangrijk dat data voor ieder type lezer begrijpelijk toegankelijk worden gemaakt. Digital reporting biedt hiervoor dé oplossing. Dankzij digitale rapportages is informatie dagelijks up-to-date beschikbaar in een overzichtelijk format.

Voorbeeld

Dankzij digital reporting altijd compleet en up-to-date

Met digital reporting creëert CM.com een frictieloze wereld voor zijn klanten en gebruikers. Alle reporting informatie is binnen handbereik. Anywhere… anytime. Bij CF Report zien wij digital reporting als een holistische benadering op de inhoud. We geven ‘topline’ content los weer van onderbouwingen en toelichting, waardoor in één oogopslag hoofdzaken kunnen worden geraadpleegd. Bijzaken en onderbouwing kunnen vervolgens uiteraard op een dieper level worden geraadpleegd. Dankzij een separaat datacenter zijn alle relevante cijfers en datasets diep en breed toegankelijk.

Robert Schmitz – Art Director

“Digital first impliceert een heroriëntatie op het traditionele reporting format. Onze digitale formats geven de stakeholders van onze klanten makkelijker toegang en dat brengt hun processen verder en hun doelen dichterbij.”

This is a staging environment