Dit is CF Report

Bij CF Report houden we van reporting. Wij benutten de kracht van op feiten gebaseerde communicatie. Onze diensten helpen klanten vertrouwen op te bouwen bij al hun stakeholders.

Verslaggeving is voor ons veel meer dan alleen het jaarlijks uitbrengen van het jaarverslag. Het gaat om de feiten achter de verhalen en de verhalen achter de cijfers. En omdat we geloven in de kracht van de visuele presentatie van data, is ons werk design- en communicatiegedreven. Wat ons betreft is er niets mooier dan bij te dragen aan de transformatie van het ‘jaarlijkse verplichte nummer’ naar een krachtige tool die het hele jaar kan worden ingezet voor stakeholder engagement.

Duurzaamheid en Digital zijn opkomende thema’s die we integreren binnen ons werk met consultancy op CSRD en ESG en state-of-the-art digital reportingplatforms.

Onze klanten variëren van beursgenoteerde bedrijven tot non-profit-organisaties en goede doelen actief in tientallen verschillende sectoren. Wij begrijpen per sector aan welke wet- en regelgeving bedrijven moeten voldoen in hun verslaggeving en weten deze te integreren in aansprekende rapportages. In Nederland is CF Report marktleider op het gebied van rapportages, maar we werken ook voor klanten in België, Duitsland, Groot-Brittannië, Polen, de Scandinavische landen en de VS.

Met ons team hebben wij alle benodigde kennis en expertise vanuit consultancy, contentcreatie, design en digital in huis en staan we garant voor hoge kwaliteit, zowel op gebied van output als proces. We gaan graag voor u aan de slag.

CF Report in 2023

0 +
Aantal klanten
> 0
(Geïntegreerde) jaarverslagen*

*in meerdere talen

> 0
CSRD-adviezen en
ESG-verslagen
> 0
Reporting en corporate websites

 

Awards

FD Henri Sijthoff Award for best Annual Report

2023

Royal Schiphol Group

2020

Sligro

2019

Randstad

2018

Royal Schiphol Group

Dutch Transparancy Benchmark

2019

Sligro

2019

Randstad

2017

Royal Schiphol Group

FD Gazellen Award

2023

2019

2022

2018

2021

2017

2020

This is a staging environment