Reporting tools

competenties_Disclosure mangagement-2

Disclosure management

Het vereenvoudigen en automatiseren van het proces van het verzamelen, verwerken en rapporteren van financiële gegevens heet disclosure management. Dit stelt bedrijven in staat om efficiënter en nauwkeuriger te voldoen aan de vereisten voor financiële verslaggeving en openbaarmaking. CF Report biedt geïntegreerde oplossingen voor het opstellen van jaarverslagen, kwartaalrapporten en andere financiële documenten. Zo besparen bedrijven tijd en middelen, terwijl de kwaliteit en consistentie van hun disclosure management verbeteren.

competenties_Reporting platform

Cloud platform

De cloudbased reporting oplossingen van CF Report maken het mogelijk om jaarverslagen, ESG-verslagen of financiële rapporten te publiceren naar verschillende outputkanalen. Denk hierbij aan websites, digital reports, dashboards, ESEF-packages of (interactieve) pdf’s. Zo’n gecentraliseerde oplossing creëert één centrale databron, zogezegd een ‘single source of truth’. Van daaruit worden content en data binnen de verschillende kanalen altijd up-to-date en consistent weergegeven, conform de wensen van de klant.

competenties_Studio oplossing

Studio oplossing

Het automatiseren van verslaggeving is tegenwoordig eerder de regel dan de uitzondering. Voor organisaties die hierbij veel waarde hechten aan designgedreven reporting bieden wij onze Studio Solution. Door onze design tools te koppelen aan een online platform maken we het voor de klant mogelijk om samen met CF Report te werken in één document, waardoor het proces vereenvoudigd wordt.

competenties_Partnerships

Partnerships

CF Report is expert op het gebied van digital reporting, een status die wij graag behouden én verder uitbreiden. Daarom werken wij nauw samen met een aantal providers op het gebied van reporting oplossingen. Zo blijven we innoveren en helpen we onze klanten met steeds maatgerichtere oplossingen future proof te worden én te blijven.

Benieuwd wat CF Report voor u kan betekenen? We komen graag met u in contact.

Luister nu de nieuwe serie podcasts van CF Report – Aflevering 1:

Van opgave naar kans: de positieve waarde van CSRD

Cases