Eight International

“Value(s) Magazine” – Een meesterwerk in M&A-inzichten

CF Report heeft onlangs een mijlpaal bereikt in de samenwerking met Eight International. Met het online magazine “Value(s)” lanceert Eight International een dynamisch platform dat diepgaande inzichten biedt in de complexe wereld van fusies en overnames (M&A). Daarnaast werpt het een scherp licht op de strategische dilemma’s waarmee bedrijfsleiders worden geconfronteerd. 

Achtergrond

Rationalising intuition: de wereld van M&A ontsluierd

In een tijd waarin bedrijfscontinuïteit centraal staat, worstelen veel leiders met de vraag hoe ze de toekomst veilig kunnen stellen. M&A, ofwel fusies en overnames, blijken vaak een sleutelrol te spelen in het bepalen van de koers van een bedrijf. Eight International is marktleider in financieel leiderschap, en biedt essentiële consultancy op het gebied van M&A, transacties en herstructurering.

Een duik in de wereld van Studio100

Een opvallend hoogtepunt van “Value(s) Magazine” is het boeiende coververhaal rond Studio100. Met een exclusief interview met CEO Hans Bourlon, investeerder Hans Donk en Philippe Fimmers van Eight International, biedt het magazine een unieke kijk achter de schermen van een van de meest opmerkelijke bedrijven in de sector.

Touchpoints

Annual Report 2022

Online schil 2022

Impact

Toegankelijkheid van data en rapportages

“Value(s) Magazine” belichaamt de ambitie van CF Report om data en rapportage toegankelijk te maken voor een breder publiek. Door de complexe wereld van M&A op een meeslepende manier te presenteren, draagt het magazine bij aan het vergroten van het begrip en bewustzijn binnen en buiten het Eight-netwerk. CF Report kijkt met trots terug op deze samenwerking en het resultaat dat is voortgekomen uit de gezamenlijke inspanningen met Eight International. “Value(s) Magazine” is niet alleen een informatieve bron geworden, maar ook een inspirerend voorbeeld van hoe stakeholder engagement kan bijdragen aan dialoog en innovatie binnen de specifieke bedrijfstak van M&A.

Samenwerking tussen CF Report en Eight International

Het magazine is goed voorbeeld van stakeholder engagement. Er is een platform gecreëerd rondom een duidelijk thema dat een ander perspectief op M&A geeft en waarmee C-level-dilemma’s een plek krijgen. Hoe zou ik als CEO of investeerder aansluiting weten te vinden op prangende vragen over investeringen en overnames? CF Report heeft het hele magazine van a tot z ontwikkeld: van redactieconcept tot online productie. Door samen te werken met gerenommeerde auteurs en co-schrijvers, heeft het team een digitale publicatie en podcast gecreëerd die niet alleen informatief zijn, maar ook boeiend en toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Impact

Toegankelijk­heid van Data en Rapportage

“Value(s) Magazine” belichaamt de ambitie van CF Report om data en rapportage toegankelijk te maken voor een breder publiek. Door de complexe wereld van M&A op een meeslepende manier te presenteren, draagt het magazine bij aan het vergroten van het begrip en bewustzijn binnen en buiten het Eight-netwerk.

CF Report kijkt met trots terug op deze samenwerking en het resultaat dat is voortgekomen uit de gezamenlijke inspanningen met Eight International. “Value(s) Magazine” is niet alleen een informatieve bron geworden, maar ook een inspirerend voorbeeld van hoe stakeholder engagement kan bijdragen aan dialoog en innovatie binnen de specifieke bedrijfstak van M&A.

Samenwerking tussen CF Report en Eight International 

Het magazine is goed voorbeeld van stakeholder engagement. Er is een platform gecreëerd rondom een duidelijk thema dat een ander perspectief op M&A geeft en waarmee C-level-dilemma’s een plek krijgen. Hoe zou ik als CEO of investeerder aansluiting weten te vinden op prangende vragen over investeringen en overnames? 

CF Report heeft het hele magazine van a tot z ontwikkeld: van redactieconcept tot online productie. Door samen te werken met gerenommeerde auteurs en co-schrijvers, heeft het team een digitale publicatie en podcast gecreëerd die niet alleen informatief zijn, maar ook boeiend en toegankelijk zijn voor een breed publiek. 

Cases

This is a staging environment