Project omschrijving

Vooruit blijven kijken

Gimv is een Belgische investeringsmaatschappij met ervaring in private equity en durfkapitaal. Gimv is genoteerd op Euronext Brussel en beheert ongeveer 1 miljard euro belegd in ongeveer 50 portefeuille­bedrijven, voornamelijk in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Gimv investeert in ondernemende en innovatieve bedrijven met een hoog groeipotentieel, met focus op vier investeringsplatformen: Consumer, Health & Care, Smart Industries en Sustainable Cities.


Klant
Gimv

Jaarverslag
2019/20-2021/22

Gimv’s Datastories

Gimv is sinds 2019 de derde klant van CF Report in België. Wij realiseren het jaarverslag en samenvatting in twee talen, gedrukt en online. We hebben focus gelegd op een meer visuele presentatie van de belangrijkste data en resultaten in datastories. Storytelling rondom financiële, waardecreatie en duurzaamheidsprestaties. Uitgelichte cases van portfoliobedrijven binnen de vier investeringsplatforms verbinden doel, realisatie en impact. Het rapport geeft een goed inzicht in de strategie van Gimv, de prestaties van de vier investeringsplatforms en haar maatschappelijk verantwoord ondernemen. In toenemende mate zijn ESG’s (MVO voor investeerders en financieel georiënteerde organisaties) geïntegreerd in het verslag. Zowel op corporate niveau als op investeringsniveau: waar dragen de bedrijven bij aan specifieke doelen en Gimv-brede doelstellingen. In 2021 is daarmee een grote stap voorwaarts gezet.

Eneco schakelt om

Persistence & performance

Wat voor het motto van Gimv geldt, geldt ook voor het jaarverslag. Consistent en overtuigend in eenvoud en transparantie. Daarmee wordt het vertrouwen in Gimv als succesvolle investerings­maatschappij wederom een dienst bewezen. Het jaarverslag is zowel in print als interactieve pdf beschikbaar.

Wilt u meer weten over reportingplatforms?

Neem contact op met
Felix Janssens, Creative strategist


06 – 27 25 72 26

Wilt u meer weten over de Gimv case?

Neem contact op met
Brigit Stokman, Project manager


06 – 46 09 03 03

Scope CF

MVO-advies – waardecreatie
Integrated reporting
Inzet cocreatie (Sturnis)
Online reporting
Dashboarding

Nice to know

Gimv wil een motor zijn voor ondernemerschap, voor innovatie en voor groei.

59
bedrijven in portefeuille

3,1
Miljard euro
omzet in de bedrijven waarin geïnvesteerd

Gimv wil als investeringsmaatschappij de duurzame strategische meerwaarde creëren, die oplossingen zoekt voor de grote economische en maatschappelijk uitdagingen.

Cases
Services en tools