Project omschrijving

Ondernemen, doorzetten en vooruit kijken

Gimv is een Belgische investeringsmaatschappij met ervaring in private equity en durfkapitaal. Gimv is genoteerd op Euronext Brussel en beheert ongeveer 1 miljard euro belegd in ongeveer 50 portefeuillebedrijven, voornamelijk in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Gimv investeert in ondernemende en innovatieve bedrijven met een hoog groeipotentieel, met focus op vier investeringsplatformen: Connected Consumer, Health & Care, Smart Industries en Sustainable Cities.


Klant
Gimv

Jaarverslag
2019

Eneco schakelt om

Een goed inzicht in de strategie

Gimv is de eerste grote klant van CF Report in België – we realiseerden hun jaarverslag 2019-2020 en samenvatting in twee talen, in gedrukte en online versie. We hebben focus gelegd op een meer visuele presentatie van de belangrijkste data en resultaten in dashboards, meer storytelling door een aantal cases van portfoliobedrijven en ook trends met betrekking tot de vier investeringsplatforms toegevoegd. Het rapport geeft een goed inzicht in de strategie van Gimv, de prestaties van de vier investeringsplatforms en haar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Omdat Gimv in 2020 zijn 40-jarig jubileum viert, is een extra hoofdstuk gecreëerd om deze gelegenheid te benadrukken – niet alleen om terug te kijken, maar ook een verbinding te maken naar het heden en de toekomst van het bedrijf.

Eneco schakelt om
Eneco schakelt om

Door online met offline communicatie te combineren worden alle stakeholders actief verbonden. Inzichtelijke cases met trends, investeringsfocus en spotlights zetten de toekomstgerichte investeringen van Gimv kracht bij. Deze cases zijn geïntegreerd in het jaarverslag en tevens interactief gemaakt voor een betere gebruikerservaring,

‘CF Report is een proactieve partner met veel kennis van reporting die met respect voor feedback en deadlines ons jaarverslag tot een sterk geheel met een heldere structuur heeft gemaakt: een aangenaam document om te lezen. De combinatie van ervaren designers en een strak project management zorgden ervoor dat de boodschappen van Gimv versterkt tot hun recht kwamen.’

– Kristof Vande Capelle, CFO Gimv

Wilt u meer weten over de Gimv case?

Neem contact op met
Pieter Koenders, Managing director


06 – 55 74 65 85

Wilt u meer weten over reportingplatforms?

Neem contact op met
Ronald Panis, Commercial director


06 – 11 05 65 46

Nice to know

Gimv wil een motor zijn voor ondernemerschap, voor innovatie en voor groei.

19
Health & Care
bedrijven in portefeuille

9
Sustainable Cities
bedrijven in portefeuille

Gimv wil als investeringsmaatschappij de duurzame strategische meerwaarde creëren, die oplossingen zoekt voor de grote economische en maatschappelijk uitdagingen.

Services en tools