EY

EY

Reportingplatform

EY kiest voor een beknopt jaarverslag binnen een Core & More-structuur. De relevante rapportages zijn rondom het jaarverslag op het reportingplatform georganiseerd. ‘Samen goed op weg’ is het leidende thema voor het voorwoord, visualisaties, medewerkers’ testimonials en videocontent. In samenwerking met Bondt Communicatie (verantwoordelijk voor de teksten) en het reportingteam van EY heeft C&F Report een onderscheidend reportingplatform gerealiseerd.

De videoboodschap van Coen Boogaart (voorzitter raad van bestuur) op de openingspagina van het reportingplatform vormt een introductie op het jaarverslag. Daarnaast ontstaat er door video posts op social media extra ‘traffic’ naar de reportingwebsite, wint het jaarverslag aan relevantie en versterkt het de employer brand van EY.

De belangrijkste pijlers van het jaarverslag zijn: een samenvattende reportingwebsite met een video-interview met Coen Boogaart, performancedashbaords en downloadcenter. De More van het reportingplatform bevat de Engelstalige jaarrekening, de GRI-rapportage, het transparantieverslag en uitgebreide CR- en SDG-rapportages. Samen met een strak opgemaakte jaarrekening is sprake van een eigentijds geïntegreerd jaarverslag waarmee EY tot de best in class in de accountancy- en adviesmarkt in Nederland behoort.

Thema: Samen komen we verder

EY Nederland opereert in een snel veranderende, complexe omgeving. Wendbaarheid en multidisciplinariteit zijn daarbinnen essentieel. EY investeert in innovatie, heeft oog voor inclusiveness en verbindt specialismen in multidisciplinaire aanpak voor complexe klantvragen. Dat levert meerwaarde op voor cliënten, medewerkers én maatschappij. In het verslag komen diverse EY’ers aan het woord en in beeld: ze vertellen hoe ze de samenwerking ervaren, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Samen komen we verder is vertaald in een onderscheidend fotoconcept waarmee EY ook dit jaar weer naar buiten treedt als een organisatie van betrokken professionals.

Scope C&F: strategische opzet, concept, design, fotografie, videoproductie, online reportingplatform, pdf’s, infographics en visuals, procesbeheersing/kwaliteitscontrole.

Meer weten over Core & More-reporting?
p.koenders@cfreport.nl

Meer weten over reportingplatforms?
f.janssens@cfreport.nl