Schiphol Group wint Sijthoff-prijs 2018

Schiphol Group wint Sijthoff-prijs 2018
EY-schiphol-sijthof
Royal Schiphol Group is in de categorie niet-beursgenoteerd de winnaar van de FD Henri Sijthoff-prijs met het jaarverslag 2017.

Uit het juryrapport: ‘Schiphol komt met een helder verslag waarin de bestuursvoorzitter in zijn inleiding meteen de discussiepunten benoemt. De doelstellingen worden per onderdeel vermeld, er is een Swot-analyse en er is een overzicht van de concurrenten. Een duurzaamheids- en een diversiteitsverslag ontbreken evenmin. In het rvc-verslag staan afwijkende meningen vermeld, een voorbeeld dat tot navolging strekt.’ Royal Schiphol Group heeft de Sijthoff-prijs inmiddels viermaal gewonnen, een prestatie om trots op te zijn.

C&F Report is sinds 2014 reportingpartner van Schiphol en heeft vorig jaar een compleet redesign doorgevoerd. Er is een nieuw online waardecreatiemodel ontwikkeld dat leidend is voor het verslag. C&F was ook verantwoordelijk voor het complete ontwerp, inclusief alle strategische visuals, schema’s, materialiteitsoverzichten, iconen en alle andere designuitingen, inclusief het design van de jaarrekening. Voor het jaarverslag van Royal Schiphol Group 2017 klik hier.

Deze waardering voor het jaarverslag van Royal Schiphol Group is wederom een bewijs van de unieke expertise van C&F Report: realisatie van prijswinnende jaarverslagen op het hoogste niveau. Vorig jaar was Aalberts Industries genomineerd voor de Sijthoff-prijs 2017 en Vion Food Group ontving de Kristalprijs voor de snelste stijger in de Transparantiebenchmark 2017.