Eneco Groep

Periodiek geüpdatet dashboard
Productiecapaciteit voor energie en totaal geproduceerde energie
HR-informatie
Totaal en per land

Eneco Groep

Non-financial continuous reporting Eneco Groep

Uitdaging
Eneco Groep is een groep van bedrijven die actief is in de energiesector. Met elkaar en samen met klanten en partners werkt Eneco Groep aan zijn missie: duurzame energie van iedereen. Met een consistente koers is de onderneming koploper op het gebied van duurzaamheid en innovatie. Nationaal en internationaal worden met slimme producten en diensten toegevoegde waarde aan consumenten en bedrijven. Ook wordt een maatschappelijke bijdrage geleverd door het opwekken en leveren van groene energie.

Continue rapportages bieden onmiddellijk inzicht in de duurzaamheidsprestaties van Eneco Groep. Continue monitoring maakt het mogelijk om complexe niet-financiële informatie gemakkelijk te visualiseren. Deze informatie is up-to-date en gevalideerd en kan peridoek worden bijgewerkt. Het presenteren van een non-financieel dashboard biedt vertrouwen en versterkt de transparantie.

Oplossing
Een overzichtelijk dashboard dat periodiek wordt geüpdatet. Alle duurzaamheidsinformatie wordt overzichtelijk gepresenteerd: totale productiecapaciteit en totaal geproduceerde energie: voor wind op land, wind op zee, zon, biomassa en conventioneel. Dit wordt ook per land uitgesplitst. Tevens wordt informatie over de medewerkers van Eneco Groep weergegeven.

Meer weten over continuous reporting:
f.janssens@cfreport.nl