Project omschrijving

Baken van vertrouwen in een bewegende wereld

Stern Groep N.V. is een van de grootste automotive­concerns in Nederland. Het beursgenoteerde bedrijf realiseert met ruim 1.850 medewerkers een omzet van bijna 1 miljard euro. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern zeventien toonaangevende automerken met een nagenoeg landelijke dekking over 75 vestigingen. Naast de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s biedt Stern diensten, zoals leasing, verhuur, verzekering, financiering, schadeherstel en elektrische vervoersmiddelen voor in de stad. Daarmee biedt Stern een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen, waarbij duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt. Zo geeft Stern invulling aan zijn missie om meer mensen een gevoel van vrijheid te geven.


Klant
Stern

Jaarverslag
2020

CF Report is al jaren partner van Stern. Niet alleen voor het geïntegreerde jaarverslag, maar ook voor het personeelsblad en zowel strategische als praktische ondersteuning op gebied van communicatie.

Wilt u meer weten over integrated reporting?

Neem contact op met
Pieter Koenders, Managing director


06 – 55 74 65 85

Wilt u meer weten over de Stern case?

Neem contact op met
Marieke van Gemert, Consultant / Projectmanager


020 – 691 31 44

Scope CF

Financieel jaarverslag

Nice to know

Stern wil mensen meer een gevoel van vrijheid geven

3.595
Verkochte e-mobility producten
2019

3.470
Verkochte e-mobility producten
2018

Stern gelooft dat mobiliteit een eerste levensbehoefte is. Zelf kunnen beslissen over de plaats van tijd en vertrek en een eigen route rijden geeft immers een gevoel van vrijheid.

Cases
Services en tools