Stern Groep

Stern Groep

Vertrouwen bouwen in een wereld waar alles beweegt

Stern Groep is een van de grootste automotiveconcerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit.

Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Daarnaast biedt Stern ook  elektrische oplossingen tot 45 kilometer per uur.

In het jaarverslag is de customer journey opgenomen en verbonden aan het bedrijfsmodel. In twee heldere visuals is daarmee de essentie van Stern en de toegevoegde waarde voor de klant in één oogopslag duidelijk gemaakt. Het SWOT-dashboard en de Trendspagina geven de lezer de achtergrond bij de keuzes die Stern maakt.

Stern kenmerkt zich door een organisatie die mobiliteitsdiensten via drie verschillende divisies aanbiedt. In het bestuursverslag zijn deze divisies elk met hun eigen performance, kerncijfers en profiel gepresenteerd. Het totaal draagt zo bij aan de transparantie van de onderneming.

C&F realiseert voor Stern het Nederlandse en Engelse jaarverslag, verzorgt de vertaling van persberichten, produceert het personeelsmagazine SternMatters, de krant FastForward en maakt verschillende bedrijfspresentaties.

Meer weten over reporting en mobiliteit?
m.vangemert@cfreport.nl