Project omschrijving

Waarde creëren met perfectie

IMCD is marktleider in marketing, verkoop en distributie van speciality chemicals en voedselingrediënten, onder andere voor de voedselindustrie, cosmetica en de farmaceutische industrie. Op basis van de expertise van de onderneming op het gebied van chemie en chemische processen voegt IMCD langetermijnwaarde toe aan de keten voor klanten, samenleving en investeerders. Het bedrijf heeft een omzet van 2,7 miljard euro en is met ongeveer 3.000 medewerkers actief in meer dan vijftig landen wereldwijd.


Klant
IMCD

Reportingplatform
2019

Jaarverslag 2019

Eneco schakelt om
Eneco schakelt om

In het jaarverslag 2019 blikt IMCD niet alleen terug op het afgelopen jaar, maar ook op haar historie in het kader van het 25-jarig bestaan van het bedrijf. CF Report was verantwoordelijk voor het design, een helder overzicht van de belangrijkste resultaten via dashboards en een sterke visuele vertaling van de informatie in het verslag. Het waardecreatiemodel maakt inzichtelijk hoe IMCD vanuit haar missie & visie en activiteiten impact creëert. Via storytelling komt de lezer meer te weten over de activiteiten van de business-units van IMCD en uiteraard is ook de nodige aandacht besteed aan de inspanningen van het bedrijf op gebied van duurzaamheid. Het resultaat is een compleet, transparant en aantrekkelijk vormgegeven jaarverslag, geproduceerd binnen het Tangelo-contentmanagementsysteem.

120 slides in 12 minuten

Een integrale interactieve bedrijfspresentatie is een krachtig instrument om voor verschillende stakeholders, investeerders of klanten telkens het unieke verhaal coherent te communiceren.

De bedrijfspresentatie van IMCD combineert de bedrijfsvisie, strategie en operationele doelen en resultaten per regio. Zo vormt het omvangrijke document een grote bibliotheek met verschillende soorten sheets die eenvoudig toegankelijk zijn gemaakt via een themadashboard en menufunctie waardoor telkens weer een op maat gesneden presentatie kan worden gemaakt.

Wilt u meer weten over de IMCD case?

Neem contact op met
Pieter Koenders, Managing director


020 – 691 31 44

Wilt u meer weten over CSR reporting?

Neem contact op met
Ronald Panis, Commercial director


06 – 11 05 65 46

Scope CF

Strategisch reportingadvies
Teksten – interviews – eindredactie
Financieel jaarverslag
IR-support – magazine – websitepublicatie
Inzet cocreatiesoftware
Cases
Services en tools
Services en tools