IMCD

IMCD

Sophistication to the max

IMCD is marktleider in speciality chemicals en voedselingrediënten met een focus op hoogwaardige specialities voor onder andere cosmetica, de voedselindustrie, de transportwereld en de farmaceutische industrie.

Op basis van de expertise van de onderneming op het gebied van chemie en chemische processen voegt IMCD langetermijnwaarde toe aan de keten voor klanten, samenleving en investeerders. In een helder waardecreatiemodel is die meerwaarde ook op in- en output gekwantificeerd.

Binnen de context van de chemische industrie – waar bulk en volume dominant zijn – is met het jaarverslag een specifiek, herkenbaar en merkeigen publicatie gerealiseerd. In een aantal pakkende dashboards zijn de bedrijfsstrategie, het operationele bereik en impact, de HR-gegevens en duurzaamheidsdoelstellingen in één oogopslag helder. Zo dragen deze dashboards bij aan de transparantie van IMCD. Korte casestudies met verschillende industriële toepassingen completeren het geheel.

120 slides in 12 minuten
Een integrale interactieve bedrijfspresentatie is een krachtig instrument om voor verschillende stakeholders, investeerders of klanten telkens het unieke verhaal coherent te communiceren.

De bedrijfspresentatie van IMCD combineert de bedrijfsvisie, strategie en operationele doelen en resultaten per regio. Zo vormt het omvangrijke document een grote bibliotheek met verschillende soorten sheets die eenvoudig toegankelijk zijn gemaakt via een themadashboard en menufunctie waardoor telkens weer een op maat gesneden presentatie kan worden gemaakt.

C&F ontwikkelde een compleet jaarverslag, geproduceerd binnen Tangelo, en een complete interactieve internationale bedrijfspresentatie.

Meer weten over reporting voor internationaal opererende industrieën?
p.koenders@cfreport.nl