November 2019: mooie maand voor C&F!

November 2019: mooie maand voor C&F!
  • Kristalprijs: Royal Schiphol Group

  • Best scorende nieuwkomer Transparantiebenchmark: Port of Amsterdam
  • Derde FD Gazelle op rij voor C&F Report: een van de snelst groeiende ondernemingen in Nederland

Op 20 november 2019 werden de resultaten van de Transparantiebenchmark 2019 bekendgemaakt. Deze benchmark – opgezet door het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) – geeft inzicht in de mate van transparantie in maatschappelijke verslaggeving door de circa vijfhonderd grootste organisaties van Nederland. De winnaar krijgt De Kristal: de prijs voor het meest transparante jaarverslag. De Kristalprijs is daarmee de belangrijkste prijs voor maatschappelijke verslaggeving in Nederland. Ook zijn er een aantal eervolle vermeldingen uitgereikt.

 

Kristalprijs: Royal Schiphol Group
We zijn er trots op dat onze klant Royal Schiphol Group de Kristalprijs 2019 heeft ontvangen. In het juryrapport worden het mooie en helder vormgegeven verslag en het hoge niveau van rapportage genoemd. Voor Royal Schiphol Group verzorgt C&F Report al jaren het (strategisch) design van het jaarverslag.

 

Eervolle vermelding Transparantiebenchmark: Port of Amsterdam
Port of Amsterdam is de best scorende nieuwkomer in de Transparantiebenchmark. Het juryrapport: ‘De organisatie schetst een duidelijk beeld over de externe omgeving waarin de organisatie opereert en geeft uitleg over de belangrijkste maatschappelijke aspecten die in deze omgeving spelen.’ C&F Report heeft voor Port of Amsterdam niet alleen het design gerealiseerd, maar dit ook vertaald in een communicatieve aanpak voor online publicatie en op social media. Ook is advies gegeven over structuur, GRI en de criteria van de Transparantiebenchmark. Daarnaast heeft C&F Report delen van de tekst geschreven en hebben we de eindredactie en vertaling voor onze rekening genomen.

 

Derde FD Gazelle op een rij voor C&F Report
C&F Report behoort voor de derde keer (2017, 2018, 2019) op rij tot de snelst groeiende ondernemingen in Nederland. Dit is natuurlijk een fraaie prestatie. Wij danken dan ook al onze klanten voor het in ons gestelde vertrouwen. Omdat we ook dit jaar weer een aantal nieuwe, gerenommeerde ondernemingen en maatschappelijke organisaties als klant hebben mogen verwelkomen, ziet de toekomst er goed uit.