C&F Report krijgt FD Gazellen Award 2017

C&F Report krijgt FD Gazellen Award 2017

C&F Report behoort tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland en ontvangt de FD Gazellen 2017. Dit is een jaarlijkse prijs die de redactie van het FD uitreikt aan groeiers 

in het Nederlandse bedrijfsleven. 14 november is de regionale voorronde in Leiden en 14 december de finale in Amsterdam. We staan in de startblokken voor de eindsprint. Kom maar op met die hoofdprijs!

We zien de FD Gazellen Award als een fraai symbool voor de snelle groei die we de afgelopen drie jaar doormaakten. Als advies- en realisatiespecialist op het gebied van corporate reporting beschikken we over een unieke nichespecialisatie: integrated reporting, MVO- en jaarverslaggeving. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in (interactieve) dashboarding en realisatie van waardecreatiemodellen.

C&F is in staat de waarde van ondernemingen visueel zichtbaar te maken, zowel online als in elke andere vorm. Vanuit onze sterk visuele basis realiseren we ook strategiepresentaties, corporate PowerPointpresentaties, corporate websites en verzorgen we corporate communicatie- en investor-relationstrajecten. C&F is een innovator op reportinggebied. Wij zijn in staat reporting, strategie, MVO en waardecreatie onderscheidend te communiceren. Dit vormt de kern van onze toegevoegde waarde.

C&F Report is marktleider in zijn domein in Nederland en werkt voor meer dan veertig verschillende klanten: beursgenoteerde bedrijven, grote niet-beursgenoteerde ondernemingen, overheidsinstellingen en goede doelen. Onze klanten worden regelmatig onderscheiden met nominaties of prijzen. Zo kreeg bijvoorbeeld Royal Schiphol Group in het kader van de Transparantiebenchmark 2016 de prijs voor het meest innovatieve jaarverslag van Nederland. Daarnaast kreeg Aalberts Industries recentelijk een nominatie voor de FD Henri Sijthoff-prijs 2017 en in vorige jaren werden Royal Schiphol Group en Kendrion genomineerd of bekroond.

Stilstaan is achteruitgang, dus … binnenkort hebben we nog meer nieuws in petto. We keep you posted!