Strategische reportingpartner voor CM.com

CM.com is wereldmarktleider in conversational commerce software. CM.com is ‘shaping the future’ met the smartphone als communicatie methode. Het bedrijf ontwikkelt en verbetert continu haar oplossingen om bedrijven en consumenten met elkaar te verbinden. De oplossingen dienen bovenal een maatschappelijk doel. Om boodschappen en aankopen veilig, snel en gemakkelijk in huis te halen, maar ook om gedurende de Covid-crisis vaccinatieafspraken en afhandeling daarvan soepel en betrouwbaar te laten verlopen. CF Report heeft vanuit die maatschappelijke impacts het jaarverslag 2021 ingestoken. Focus op impact vanuit de strategie en de langetermijnwaardecreatie die CM.com nastreeft.

Centraal in de waardecreatie van de organisatie staat de voortdurende beweging van bereik, automatisering, personalisering, transacties en verbinding. Gebruikerservaringen mooier, makkelijker en veiliger maken draagt bij de impacts die gecreëerd worden. Technologie is op zichzelf geen tastbaar product. In een snel veranderende omgeving is samenhang tussen strategie, capaciteit en resultaat van essentieel belang. Middels heldere strategische visuals gekoppeld aan een palet aan maatschappelijke impacts wordt de toegevoegde waarde van het bedrijf voor het eerst écht goed zichtbaar.

CF Report heeft de complete jaarverslagproductie gerealiseerd. Als strategische reporting partner hebben wij een ontwikkelpad naar CSRD compliant in 2024 uitgezet. Dit jaar is de eerste stap gezet met een nieuw reportingframework. CF Report heeft de complete contentrealisatie verzorgd (waaronder tekst, fotografie- en videoproductie) alsook de productie van de off- en online publicatie.


Geschreven door
Felix Janssens

Gepubliceerd op
15 maart 2022