Inzicht en overzicht
at your fingertips.

CF Digital. Realtime dashboarding

Realtime visual dashboarding

Altijd en overal realtime inzicht in je prestaties

Doorlopend inzicht in je KPI’s (key performance indicatoren) of PI’s (prestatie-indicatoren), waardoor je op elk moment kunt bijsturen en kunt anticiperen? Real time visual dashboarding maakt het mogelijk digitale bedrijfsprocessen te koppelen en de actuele feiten aantrekkelijk en visueel helder te presenteren.

Management reporting

Financial reporting

Manufacturing reporting

Real time dashboarding

Realtime integrated continuous reporting

Inzicht in je KPI’s wanneer jij dat wilt

CF_Management

Stakeholderdialoog 24/7

Impact met power gepresenteerd

Via een traditioneel jaarverslag blik je terug en reflecteer je. Dat is belangrijk, maar de snel veranderende maatschappij waarin we tegenwoordig leven vraagt om meer. Stakeholders verwachten dat je elk moment verantwoording kunt afleggen. Realtime integrated continuous reporting biedt je direct inzicht in je KPI’s op basis van de actuele feiten. Dit in de vorm van schitterend vormgegeven en duidelijke overzichten. Deze spatten als het ware van het scherm af. Dit geeft vertrouwen, bevordert de transparantie en bevordert het imago van ondernemingen. Daardoor kun je het gesprek met je stakeholders op elk moment aangaan. Bijkomend voordeel: voor het feitelijke jaarverslag is al het voorwerk al gedaan. Dat produceer je dus in een oogwenk.

Financial monitoring

Transparantie door visualisatie

Vooral bij grotere organisaties die te maken hebben met een structuur van divisies met vestigingen of operating units, is de behoefte aan transparantie groot. Continuous financial monitoring maakt het mogelijk complexe informatie afkomstig uit verschillende lagen van de organisatie eenvoudig te visualiseren. Deze informatie is actueel en gevalideerd, en kun je bovendien wanneer je maar wilt afzetten tegen de beoogde doelen en eventuele benchmarks. Dankzij continuous financial monitoring kom je tijdens boardroomvergaderingen kortom direct tot de kern. Uiteraard worden de dashboards zeer fraai en overduidelijk vormgegeven: optimale transparantie!

CF_Financial

Maak financiële performance transparant

Vergader efficiënter door de juiste informatie

Manufacturing reporting

Meten is weten, sturen is verbeteren

CF_Manufacturing

Voor efficiëntere processen

Inzicht in afwijkingen

Je hebt je productieproces compleet in de vingers. Toch weet je – of vermoed je – dat er een efficiencyslag mogelijk is. Maar op welke indicatoren kun je het beste sturen? Waar haal je de benodigde data vandaan en hoe maak je daar informatie van waarop je kunt sturen? Via manufacturing reporting breng je doorlopend je proces in beeld en krijg je inzicht in de eventuele afwijkingen van de afgesproken KPI’s. Daardoor kun je oorzaken achterhalen, verbetermaatregelen nemen en efficiencywinst behalen in het productieproces.

Door de prestaties daarnaast via narrow casting te delen in de fabriek, betrek je direct de medewerkers op de vloer bij het productieproces.

Realtime dashboarding

Overzicht en inzicht in een split second

Overzicht en inzicht in een split second. Dat bereik je met realtime dashboarding. Waar staat je organisatie? Waar moet je bijsturen? Op je persoonlijke en beveiligde dashboard zie je via pictogrammen, animaties en infographics meteen hoe het zit. Waar je maar wilt: op pc of mobiel. Transparant en actueel.

Realtime dashboarding is geschikt voor al of niet geïntegreerde financiële en duurzaamheidsrapportages. Maar ook voor het inzichtelijk maken van productieprocessen. In fraaie overzichtelijke dashboards is de informatie continu beschikbaar. Dit kan periodiek: per uur, per dag, per week, per maand, per kwartaal. Ideaal als er wordt gestuurd op KPI’s of PI’s.

CF_Realtime_dashboarding

Zie meteen hoe je ervoor staat

Geschikt voor rapportages en het visueel meten van de voortgang