Sligro Food Group wint FD Henri Sijthoff-prijs 2020

Wij zijn enorm trots dat we samen met onze client Sligro aan het winnende jaarverslag hebben mogen werken!

De jury over het jaarverslag 2019 van Sligro: “Het is een compact verslag, dat uitblinkt in eenvoud en helderheid. Ondanks de compactheid biedt het goede inzichten en een gedegen financiële analyse. Het is een geïntegreerd verslag met voldoende aandacht voor niet-financiële prestaties en de belangen van de diverse stakeholders. Goed is ook dat het verslag van de raad van commissarissen benoemt waar het niet goed is gegaan en het anders had gemoeten – dat zie je zelden.”

“CF is sinds 2019 reportingpartner van Sligro en we hebben gezamenlijk gewerkt aan een metamorfose van het jaarverslag. Het is fantastisch dat dit bekroond is met de Sijthoffprijs”, aldus Pieter Koenders, managing director CF Report.

CF heeft voor Sligro een geïntegreerd jaarverslag gerealiseerd met aandacht voor het landenportfolio. Er is een waardeketenmodel toegevoegd waarin verantwoordelijkheid en invloed en impact zijn ondergebracht. Dankzij financiële en duurzaamheidsdashboards en een uitgebreid MVO-hoofdstuk is het jaarverslag nog transparanter geworden. De passie en kwaliteitsbeleving van Sligro staan centraal in beeld en fotografie.


Geschreven door
Ronald Panis

Gepubliceerd op
2 november 2020